kakvo e obshto mejdu magnitite i bolestite

За да обясним връзката, е нужно да си припомним малко от часовете по анатомия в училище.

Така по-лесно ще разберем как магнитите въздействат на нашето тяло.

Кръвта е в основата на всичко. Тя е тъкан, която се движи до всички точки на организма ни по кръвоносните съдове. Кръвта е носител на жизнено важни вещества като кислород, хормони, антитела и витамини до органите. Нашата кръв е богата на бели и червени кръвни тела, електролити, плазма и много минерали. Тя доставя получения от белите дробове кислород до всички клетки, без който е невъзможно тяхното съществуване.

Известно е, че магнитите широко се прилагат за лекуване на артритни болки, но не толкова популярна е информацията, че освен това, магнитите могат да се използват за лечение на много болести като синдром на хроничната умора, безсъние, фибромиалгия, сухожилни разтежения, мигрена, високо кръвно налягане, диабет, лошо кръвообращение и още много заболявания.

Много клетки и тъкани на нашето тяло излъчват импулси от електромагнитен характер. Когато сме болни, тези полета се нарушават. Магнитите създават магнитно поле с различна сила. Поставено в близост до нашето тяло, магнитното поле на външните магнити прониква във вътрешността и възстановява нарушеното равновесие. По този начин се помага на организма, без лекарства да се справи с болестта.

 

Източник: www.chudesa.net