magnitna bijuteria i magnitoterapia

Какво общо има бижутерията и магнитотерапията?

Стремежът на човека към здраве и красота води към създаването на много продукти, в които тези две идеи се допълват и съществуват заедно, може би като доказателство, че красотата има смисъл само тогава, когато човек е здрав. Магнитната бижутерия е един от най-добрите начини за обединяване на естествения стремеж на човек за по-добро здраве и исконния стремеж към красота.

Ние предлагаме богат избор от магнитни гривни, които имат доказано действие като високоефективни средства за индивидуална и продължителна магнитотерапия.

При избор на продукт, често се поставя въпросът, къде е най-добре да се носи магнитно украшение. Изследванията, правени от различни медицински екипи показват, че най-доброто място за носене на магнитни украшения е китката на ръката. От тази зона до сърцето и обратно един еритроцит изминава за около 1 минута. Затова носенето на магнитни гривни дава максимален резултат при ежедневна профилактика на различни заболявания. С оглед ефективността на магнитните украшения, другите важни зони са гърдите – зоната около тимусната жлеза и ушните миди. Именно затова – колиета, обеци, висулки – също намират достатъчно широко приложение.