reshenieto za visoko kravno magnitna grivna

На помощ при проблема с високото кръвно налягане идват магнитите и тяхната мощ

Правилно използваните и подредени магнити оказват голямо влияние на кръвоносната система, спомагат за нормализирането на артериалното налягане, което е причината за повишеното кръвно.

В гривната магнитите са защитени от външните влияния и едновременно с това по най-добрия начин помагат на организма ви да се справи с проблемите. Магнитните гривни са по-скоро като украшение, леки и удобни, а същевременно много мощни. Не ги забелязвате, но те действат през цялото време, докато ги носите и постепенно нормализират кръвното ви. Заедно с това изчезва главоболието, сърцебиенето, безсънието, стреса, връща се спокойния сън и дух.

Ако досега не сте използвали такъв вид гривна е добре в началото да я поносите няколко минути, за да видите как ще се почувствате. Тялото ви само ще покаже на коя ръка гривната се чувства по-добре и къде магнитите намират проблема и започват да действат. Възможно е да усетите затопляне на това място, но то не е притеснително. Може да сваляте и слагате гривната, когато искате, важно е да се чувствате добре при носенето и. Ако усетите отрицателен ефект е добре да смените ръката или да я махнете за малко.

В магнитните гривни се използват само еднополюсни магнити, за да може по-добре да се контролира магнитното поле. Така може да се прецени кога да се прилага положителното магнитно поле и кога отрицателното според човека и заболяването.

Носенето на магнитна гривна не ви лекува само на момента, а оказва цялостно влияние върху организма и кръвообращението ви. След известно време вече няма да имате предишните проблеми, като цяло ще се чувствате по-добре и с учудване ще забележите, ще стойностите на кръвното ви налягане много по-често са в нормалните граници. Магнитните гривни помагат даже и при хронична хипертония.

Гривните могат да се носят и от млади и от стари. Не се препоръчват само при някои заболявания като диабет, наличие на сърдечни проблеми, бременност и др.