sindromat lispa na magnitno pole

Магнитното поле на Земята (магнитна сила, която влияе върху всяко живо същество) в последните 500 години е намаляло с около 50% и възлиза на само 0,5 Гауса.

Животът в сгради от бетон и стомана, в автомобили, влакове, самолети и т.н. смаляват въздействието на естественото магнитно поле на Земята.

Електро-замърсяване от екраните на компютри, радия и телевизори, мобилни телефони и т.н. е нов фактор на неговото възпрепятстване.

Д-р Никагава (Токио) през 1976 г. в специализирания си доклад е описал състояние на болест, която е нарекъл Синдром на липса на магнитно поле. Този синдром обхваща схванати рамене, болки в гръбнака и главата, фибромиалгия, безсъние, проблеми с храносмилането и кръвообращението и обща отмалялост.

Д-р Никагава е провел анкета с 11.648 души използвали магнитна терапия (магнитни лепенки, колиета, колани) за техния опит и повече от 90% са споделили, че са почувствали много ефикасни резултати от прилагането им, 10% не са забелязали никакво въздействие, но никой от анкетираните не е докладвал за каквито и да е странични ефекти.

Г-жа Б. Гартнер, в книгата си “Магнити за здравето” съпоставя липсата на магнитното поле с известния ни ефект на липса на витамини.

Д-р Луи Доне в книгата си “Магнитите за вашето здраве” е изложил показанията и методите за лечение с магнитни полета. Разглежда принципите на тяхното въздействие и дава начините за използване на различни магнитни апликатори.

Магнитните гривни до голяма степен компенсират нуждата на организма от магнитно поле. Разгледайте разнообразието от магнитни гривни в сайта ни и изберете тази, която е най-подходяща за вас, за да подсилите действието на магнитното поле върху тялото си!