Гривна за Балансиране на Чакрите - Виж Какви Ползи носи!

Гривната от естествени камъни е вид бижу, за което се смята, че има лечебни свойства, свързани с чакрите - седемте енергийни центъра в тялото.

 

Чакрите регулират физическото, емоционалното и духовното благополучие, а носенето на чакра гривна помага за балансирането на чакрите и насърчава цялостното здраве.

Всяка чакра е свързана с конкретен цвят. Например, коренната чакра се свързва с червения цвят,  затова чакра гривната за коренната чакра може да включва червени гранатови или рубинени мъниста. Коронната чакра се асоциира с лилавия цвят и гривната може да включва аметист или прозрачни кварцови мъниста.

 

Чакра гривната ви помага да балансирате, хармонизирате, отваряте и лекувате регионите на различните чакри.

Носенето на гривна от естествени камъни има редица ползи за физическото, емоционалното и духовното здраве. Ето някои от тях:

 

Физически ползи:

 

Емоционални ползи:

 

Духовни ползи:

 

 

Чакра гривната може да служи като напомняне да се съсредоточите върху физическото, емоционалното и духовното благополучие и да работите за балансиране на чакрите.

Носейки такова бижу, вие се възползвате от предимствата на минералите за мощно действие на литотерапия върху енергийните центрове.

 

Виж всички Гривни за Балансиране на Чакрите!