Ето 5-те най-чести причини за високо кръвно!

В повечето случаи причините за високо кръвно налягане не са много ясни, но има определени рискови фактори, които увеличават шанса от развитие на хипертония.

 

Това са:

 

Макар че трудно се забелязва, след преминаването на определена граница, хипертонията може да доведе до явно изразени симптоми като:

 

Ако високото кръвно налягане не се лекува или контролира, то допълнителното налягане върху артериите може да доведе до увреждане на кръвоносните съдове, както и на някои жизненоважни органи.

Степента на щетите, които може да нанесе на организма, зависи от два фактора: сериозността на хипертонията и продължителността без вземане на мерки. Някои от възможните усложнения на високото кръвно налягане са: инсултинфаркт и сърдечна недостатъчностсъсирецианевризъмпроблеми с бъбрецитепроблеми с кръвооросяването и кръвоносните съдове в очитеметаболитен синдромпроблеми с мозъка и паметта.

 

Ако страдате от високо кръвно, ви препоръчваме да носите магнитна гривна.

Заедно с ефекта й да регулира високото кръвно, магнитната гривна има още куп предимства:

 

Магнитните гривни подобряват съня, намаляват стреса и депресията, подпомагат възстановяването на нервната система, намаляват мускулните болки, намаляват менструалните болки, стесняват и възстановяват нормалната форма на разширените вени, подобряват цялостното здраве, повишават силата и енергията в организма.

 

Поръчай тук!