estestveni kamani za zodia deva

Девите са земна зодия (шестият астрологичен знак на зодиака) която понякога е доста трудна за разбиране.

Това е така, защото тя постоянно подлага на съмнение някое твърдение, без да е сигурна дали е права или не е. Съмнява се дори в собствената си интуиция и не вярва на нея. Известно е, че хората родени под този зодиакален знак са педантични и практични. Те са известни перфекционисти, които винаги анализират и планират всичко до последния детайл. Дълбоко в душата си, Девата е грижовна и мисли първо за благото на другите хора и чак тогава за своето собствено.

 

Хората, родени под знака Дева, имат определени характерни черти, като:

 

Скъпоценният камък за родените под знака на Дева е карнеол. Тъй като Девите са склонни към тревожност и безпокойство, този скъпоценен камък е особено полезен за тях. Помага им да бъдат по-практични и аналитични. Известен още като камък на мотивацията и издръжливостта, и се смята, че карнеолът защитава и вдъхновява.

Други подходящи камъни за зодия Дева: нефрит, оникс ивичест, хризолит, мрамор, мъхов ахат, цитрин, турмалинов кварц, малахит, обсидиан, карнеол, пейзажен яспис, жадеит, вулканичен камък, регалит, кехлибар, далматински яспис, ахат , мукаит, яспис , лилав ахат, топаз, перидот,амазонит, содалит, опал, халцедон, гранат, дървесен яспис, смарагд, лунен камък, сардоникс, хризокола

 

За представителите на тази зодия препоръчваме:

Зодиакална Гривна от Естествени Камъни, Зодия Дева

 

ПОЛЗИ:

 

Гривните от естествени камъни не са само красиво бижу.

Вярва се, че естествените камъни са свързани със зодиакалните знаци и носят на притежателя си положителни вибрации, зареждат с положителна енергия, напътстват, носят щастие и надежда.

 

Поръчай тук!

koi kamani sa podhodiashti za zodia deva grivna