fbpx

Каталог

Масажиращи магнитни стелки за акупресура (Код: 1001)

Оценка:
Цена: 15.00 лв.
Количество:

Магнитните стелки служат за подобряване на кръвообращението, обмяната на веществата, подобряване на циркулацията на кръвта. Магнитните стелки се препоръчват при лечението на много заболявания. Лечебните резултати се дължат на въздействието на магнитното поле на активните точки на стъпалото. Чрез тях се лекува цялото тяло. Стабилизират кръвното налягане, понижават умората на краката, въздействат положително на имунната система, подобряват паметта и нормализират храносмилането.

Малките шипчета на магнитните стелки действат като масажор, създават въздушен слой между стъпалото и стелката. Това осигурява редица полезни ефекти за вас. Биологично активните точки на стъпалото са с двоен масаж - магнитен и физиологичен, като същевременно Ви предлага по-пълен въздушен поток към крака.

Поставете в обувките магнитните стелки, като предварително ги изрежете по контура, за да се получи необходимия размер. Магнитните стелки трябва да се поставят с шипчетата нагоре, за да усетите ползата от приятния масаж. Особено сутрин е много полезно – за целта поставете магнитните стелки в чехлите си и се движете около 5-10 минути в стаята. Ще почувствате как тази процедура ще ви ободри, все едно сте правили утринна гимнастика. Изключително полезно е да се масажира на боси крака, като по този начин се постига в много по-голяма степен здравословен масаж. През останалата част на деня, след обуването на чорапи или чорапогащи, също можете да продължите да използвате магнитните стелки за 2-3 часа, като постепенно увеличавате времето им на носене. През първите десет дни от носенето на магнитните стелки, здравословното ви състояние значително ще се подобри. Ръцете и краката ви ще стават по-топли, ще се премахне подпухналостта и умората на краката. Ще се активира притока на кръв и ще се подобрят обменните процеси. Осъществява се интензивно отстраняване на токсините и шлаките от организма. Това може да причини известен дискомфорт, сънливост, болки в заболелите части на тялото. Но постепенно организма побеждава болестта и човек възстановява и стабилизира здравето си.

Страхотни резултати от магнитните стелки се получават при ползването им по време на сън. За целта е достатъчно да поставите магнитната стелка до ходилото си и да обуете върху нея чорап. Този метод може да се използва от хора, чиито крака са студени или страдат от безсъние. Магнитните стелки не абсорбират влага, лесни са за почистване и при внимателно използване, могат да се ползват дълги години.

Магнитните стелки са изключително подходящи за хора, чиято професионална дейност е свързана с умора на краката. Това са учители, търговци, полицаи, военни, оператори на машини, шофьори, куриери.

Бременните жени ДА НЕ ИЗПОЛЗВАТ магнитните стелки!

Цена: 15.00 лв.
Количество:


Коментари
facebook_page_plugin


On Screen Facebook Popup by Infofru

Последвайте ни във Facebook !!!

Close


 Абонирай се за бюлетина и грабни отстъпка!

Абонирай се за нашия бюлетин, и ще получиш код за 10% отстъпка! Очакват те още много изненади :)


MBracelets Фейсбук страница

Вход / Регистрация

Абонирай се

Абонирай се за нашия бюлетин, и ще получиш код за 10% отстъпка! Очакват те още много изненади :)

Свържете се с нас

Мацанов Груп ЕООД

гр. Пловдив, ул. Белица 24

magnitni.grivni@gmail.com

0898203031

Phone call viber contact whatsapp contact send email
© 2011-2019 Магнитни гривни за високо кръвно. All Rights Reserved.
Designed by Angel Matsanov