By Ангел Мацанов on Понеделник, 20 Септември 2021
Category: Блог

Положителни ефекти от терапията с магнити

Кои са положителните ефекти от терапията с магнити?

Под въздействие на магнитното поле се подобрява кръвообращението, така че отделни клетки се зареждат с повече кислород. В случай, че съществуват и достатъчно хранителни вещества, като витамини, минерали, белтъци и подобни, подобрява се и захранването на клетките с хранителни вещества, което от своя страна, ускорява процесите на лечението.

Вредните вещества се изхвърлят по-бързо от клетките под въздействието на магнитното поле.

В китайската, както и в западната медицина, лекарят слуша пулса на пациента (в китайската той определя и силата на 12-те главни меридиани – енергийни линии).

Китката на ръката играе важна роля в медицината, както на изток, така и на запад.

На една кръвна клетка й е нужна само една минута да измине път от сърцето до китката и обратно. Това е и обяснението защо магнитнтие гривни не облекчават само местната болка, а са много често ефикасни и при мигрена, болки в гръбнака или бедрените стави.

Въздействието на медта

Носене на медните гривни за предпазване от артрит не е никакво суеверие.

Сега вече е известно, което потвърждават и изследванията на университета в Арканзас, че лечението облекчаване на артрита с помощта на метали, особено на медта и цинка, може да бъде много ефикасно. Техният опит показва, че ензимите, които зависят от тези елементи, играят решаваща роля в оформлението на тъканта. При пациентите, боледуващи от артрит е получен значителен успех с прилагане на този метод на лечение.

Забележка:

На хора с вграден пейсмейкър е забранено да носят магнитни гривни.

Клеопатра, Кралица Елизабет, астронавтите, Бил Клинтън и още 100 милиона хора из целия свят ползват магнитна терапия, за да подобрят здравето си и да се чувстват по-добре.

Направете и Вие същото – вслушайте се в добронамерен съвет и няма да съжалявате.

Повече енергия, по-малко стрес, болки и депресии!

Leave Comments