By Ангел Мацанов on Събота, 10 Юли 2021
Category: Блог

Терапевтично действие на магнитните гривни

Постоянното магнитно поле, създавано от магнитните гривни действа върху хемоглобина (желязото) на непрекъснато преминаващата през ръката кръв. Обогатява кръвта с кислород, подобрява кръвообрaщението и кръвооросяването, цялостното действие на кръвоносната система и в един по-дълъг период, макар и в тесни граници регулира и кръвното налягане.

Хипертония не се лекува!

Един медикаментозно зависим хипертоник взема лекарства до края на живота си. Но с постоянното носене на гривната, посредством подобреното оросяване и отмиване на холестероловите (атеросклеротични) плаки по стените на съдовете, поне до хипертонична криза вероятността да стигне е малка. Възможно е да се намалят, дори да се спрат в определен период  лекарствата. Гривната повлиява някои видове сърдечно-съдови заболявания. Има и болкоуспокояващ ефект в областта на ръката, на която се носи - при схващания, мускулни проблеми, ревматоидни процеси, ставни болки, плексити, възпалителни процеси, заболявания, свързани с инервирането и  др. Облекчава умората.

Магнитната гривна действа със своето магнитно поле върху преминаващата кръв през ръката, върху хемоглобина (желязото) и подобрява кръвообращението и кръвооросяването да всяка клетка в организма. Кръвта се насища с повече кислород, става по-лека, по-лесно течлива и това разтоварва сърдечната помпа. Магнитното поле, създавано от магнитната гривна постепенно отмива холестероловите плаки по стените на съдовете, подобрява еластичността на кръвоносната система и регулира кръвното налягане.

Начин и продължителност на приложение:

За разлика от гривните с мощни магнити (Magnetic Power), магнитните бижута, които предлагаме, създават магнитно поле, близко по състав до естественото земно магнитно поле, до природата и нямат вредни странични ефекти.

За да имат добър и траен ефект, магнитните гривни трябва да се носят постоянно. Разбира се, гривната не е панацея и от нея не могат да се очакват вълшебни неща. Тя е едно чудесно допълнение към магнитотерапията, съчетаващо бижу и лечение в едно.

Related Posts

Leave Comments