By Александра Ганева on Понеделник, 13 Февруари 2023
Category: Блог

Гривна за Балансиране на Чакрите - Виж Какви Ползи носи!

Гривната от естествени камъни е вид бижу, за което се смята, че има лечебни свойства, свързани с чакрите - седемте енергийни центъра в тялото.

Чакрите регулират физическото, емоционалното и духовното благополучие, а носенето на чакра гривна помага за балансирането на чакрите и насърчава цялостното здраве.

Всяка чакра е свързана с конкретен цвят. Например, коренната чакра се свързва с червения цвят,  затова чакра гривната за коренната чакра може да включва червени гранатови или рубинени мъниста. Коронната чакра се асоциира с лилавия цвят и гривната може да включва аметист или прозрачни кварцови мъниста.

 

Чакра гривната ви помага да балансирате, хармонизирате, отваряте и лекувате регионите на различните чакри.

Носенето на гривна от естествени камъни има редица ползи за физическото, емоционалното и духовното здраве. Ето някои от тях:

Физически ползи:

Емоционални ползи:

Духовни ползи:

Чакра гривната може да служи като напомняне да се съсредоточите върху физическото, емоционалното и духовното благополучие и да работите за балансиране на чакрите.

Носейки такова бижу, вие се възползвате от предимствата на минералите за мощно действие на литотерапия върху енергийните центрове.

Виж всички Гривни за Балансиране на Чакрите!

Related Posts

Leave Comments