fbpx

БЛОГ

Месечен хороскоп за Октомври 2023

mesechen horoskop oktomvri vsichki zodii

Ето какъв е хороскопа за октомври за представителите на различните зодии:

  • Овен. През октомври може да направите много грешки, така че трябва да бъдете много внимателни по всички въпроси. Откажете се от ината, когато сте с любимите хора. В този случай ще може да установите топли отношения с тях, които вероятно са отслабнали напоследък. Необвързаните могат да срещнат своята половинка. Вашата кариера ще зависи единствено от вашето поведение, а не от разположението на съдбата. Може би отдавна сте искали да изпратите автобиографията си на водещи компании, но сте се страхували от отхвърляне или сте искали да започнете свой собствен бизнес. Сега обаче всички обстоятелства, ще помагат за вашето развитие. Трябва да регулирате диетата си и да започнете да подготвяте организма си за зимата. Не се претоварвайте. Разбира се, похвално е че работите, но може да причините значителна вреда на тялото си. Не забравяйте, че почивните дни трябва да си останат почивни, а краят на работния ден трябва да бъде време за добър отдих.

  • Телец. През октомври трябва да прекарвате повече време с любимите си хора. Може би в преследването на финансово благополучие сте забравили за ролята, която те са изиграли за вашия успех.  Необвързаните трябва да помислят за житейските си приоритети. Може би все още сте сами, само защото не знаете как да се отпуснете и забавлявате. Ще трябва да отделите време и на вашето семейство. Близките хора ще се надпреварват помежду си да ви искат съвет. Октомври ще бъде изключително благоприятно време за започване на собствен бизнес. Тук ще ви помогнат вашите приятели и роднини, които ще ви подкрепят при вземането на решение за тази важна стъпка.  Натовареният график може да ви доведе до хронична умора и чести настинки. Така тялото ви показва, че е време да промените нещо в графика си.

  • Близнаци. През октомври всичко ще върви по предварително определен сценарий. В същото време както естествените положителни ситуации, така и малкото количество негативизъм, няма да могат да променят убеждението ви в успеха на всички дела, които сте започнали. По отношение на семейството, може да се раздразните от прекомерната опека, с която ще ви заобиколят близките хора. Преди обаче да им се разсърдите, помислете за мотивите им. Не говорете грубо с близките си хора, това може много да ги нарани. За необвързаните е по-добре сега да се съсредоточат върху работата и здравето, тъй като октомври не е най-благоприятният момент за намиране на сродна душа. Този месец трудолюбивите ги очакват много обещаващи проекти.  Ако сте от онези представители на знака, които са свикнали да чакат даровете на съдбата, то започнете да работите. Трябва да добавите повече динамика в живота си. Може би напоследък това ви липсва. Още повече, че закаляването на тялото през сезона на настинките определено няма да ви навреди.

  • Рак. У дома или в семейството, може да се случат тревожни събития или неприятности. Ако сега животът ви не върви по най-успешния път, това в никакъв случай не е причина да се затворите в себе си. На всяко събитие, което ви се случва, трябва да гледате оптимистично. В отношенията със семейството и приятелите трябва да бъдете по-оптимистични. В противен случай с тъжното си настроение рискувате да отблъснете всичките си приятели. В отношенията с вашата половинка всичко ще бъде двусмислено и трудно. На вашият организъм му е нужно спешно да започне да се храни правилно. Може би поради заетостта си ядете през цялото време в движение, предпочитате нездравословна храна или изобщо не се интересувате от здравето си. Стресът също е опасен за вас, не позволявайте на случващите се събития да внесат хаос в премерената ви рутина.

  • Лъв. Трябва да сте изключително внимателни през този период – може навсякъде да ви дебнат опасности. Те ще бъдат незначителни, но могат значително да повлияят на вашето психологическо състояние. Ако в отношенията ви с любимия човек е настъпила значителна криза, тогава простата комуникация ще ви помогне да я разрешите. На близки хора и роднините също ще им липсва вашето внимание, така че смело прекарайте целия уикенд с тях. Помощта ви също няма да е излишна, особено ако имате възможност да я предоставите. Ако имате цел да се изкачите по кариерната стълбица, тогава сега трябва да започнете да предприемате решителни действия. Ако ви безпокоят определени тревожни симптоми, сега е моментът да започнете цялостен преглед на организма. Попитайте вашия лекар за начините, по които може да помогнете на тялото си да остане здраво според спецификата на вашата работа.

  • Дева. През октомври представителите на зодия Дева, трябва по-малко да помагат на другите и повече да мислят за своето благополучие. Съсредоточете се върху постигането на собствените си цели и се опитайте да анализирате поведението си в дадена ситуация. Необвързаните трябва по-често да посещават културни и социални събития. Там може да срещнете своята любов. Трябва да изоставите прекомерния прагматизъм и скромност. Това ще ви помогне да станете по-уверени в себе си, да защитите своята гледна точка във всички семейни спорове, които възникват.  През октомври може да получите неочаквани финансови печалби, които ще ви помогнат да започнете собствен бизнес или да решите всичките си материални затруднения. Вашето здраве ще варира значително в зависимост от отношението ви към собственото тяло. Ако в студа и дъжда излизате с леко яке, тогава няма да може да избегнете настинките. Опитайте се да ограничите стреса.

  • Везни. За представителите на тази зодия октомври ще бъде изпълнен с различни изненади и много пътувания. Именно общуването с околните ще е приоритет през този месец за вас. Струва си да анализирате от какво се нуждаят любимите хора, може би сред членовете на вашето семейство има такива, които отдавна се нуждаят от нещо, проявете интерес и участвайте в придобиването му, усилията ще бъдат оценени. Този месец обещава да бъде знаков в кариерните въпроси, възможни са както големи успехи, така и сериозни разочарования, което ще ви помогне да осъзнаете своите слабости и причините, довели до такива последствия. През октомври е възможно обостряне на хронични заболявания. За да се предпазите от заболявания, опитайте се да избягвате стреса и разнообразете живота си с по-чести разходки на чист въздух.

  • Скорпион. Пилеенето на пари не е нещо, което може да си позволите точно сега. Ето защо трябва внимателно да обмисляте всяка покупка, съобразявайки се със степента на нейната необходимост. Необвързаните трябва да се пазят от мимолетни авантюри. Семейството ще има остра нужда от вашето внимание. Възможни са няколко срещи с роднини. Такива връзки ще ви бъдат изключително полезни, така че не се отказвайте от планираните мероприятия, дори ако това е вечеря в кръга на семейството ви. Ако отдавна обмисляте стартирането на собствен бизнес и вече сте направили бизнес план, то октомври не е най-благоприятното време за неговата реализация. Въздържайте се от безразсъдство и необмислени действия. Ако сте от тези представители на знака, които често са небрежни към собственото си здраве, трябва да си обърнете внимание. На първо място, трябва да обърнете внимание на състоянието на стомашно-чревния тракт и сърцето. Нормализирайте диетата си, направете си график, установете периоди на почивка и работа.

  • Стрелец. Въпреки факта, че сте жизнелюбиви, ще бъдете доста отегчени от бездействието, което ви предстои през този период. Привикнали сте към пътуванията и приключенията, но сега ще трябва да се съсредоточите върху решаването на скучни и безинтересни проекти. Втората половина на месеца, обещава да бъде по-позитивна. По това време някои неочаквани промени могат да променят кариерното ви положение и социалния статус. Възможна е появата на надеждни покровители, заинтересовани от продуктивно дългосрочно сътрудничество. Семейните ще искат нови преживявания. Това желание обаче, трябва да бъде потиснато в зародиш. По-добре е да се съсредоточите върху разрешаването на проблемите в отношенията с вашият партньор. Като цяло този период ще бъде свързан със семейството и децата, така че трябва да се посветите на реализацията в тази социална сфера. Ако сте си поставили определени финансови цели, тогава трябва да вървите към тях, независимо какво се случва. През октомври стрес не ви застрашава. Така че, няма да е необходимо да хабите енергия за ненужни преживявания и вашето здраве ще бъде отлично.

  • Козирог. Креативните представители на тази зодия ще могат да постигнат впечатляващ успех. В семейството могат да настъпят значителни промени. Обърнете внимание на факта, че рутинната работа може значително да ви разсейва. Откажете се от нея в полза на общуването с любимите хора и ще видите как те разцъфтяват пред очите ви. В личните отношения трябва да сте ентусиазирани, инициатори на романтични срещи и вечери. По принцип сте доста инициативни и целенасочени, така че ако решите да намерите своето място в екипа на определена компания, сега е подходящ момент да изпратите автобиографията си. Здравето ви може да бъде разклатено, не се страхувайте да се консултирате със специалист, ако имате сериозни симптоми. Трябва да дозирате физическия и емоционален стрес, който може да доведе до усложнения. Стресът представлява сериозна заплаха за вашето тяло.

  • Водолей. През октомври ви очакват много интересни събития. От финансова гледна точка това е неблагоприятен период за инвестиции, така че ако искате да започнете собствен бизнес, тогава е по-добре да го отложите за известно време, за да не се ядосвате по-късно. По въпросите на семейството и бита, може да бъдете твърде категорични и недвусмислени. Вашите близки роднини и приятели може да се обидят. Затова не трябва да казвате открито това, което мислите, завоалирайте мислите си. В живота на необвързаните, могат да настъпят кардинални промени, в резултат на романтично запознанство. Ако вече управлявате собствен бизнес, тогава е време да потърсите нови бизнес партньори, да разширите производството. Ако възнамерявате да отворите собствен бизнес, тогава е по-добре да не рискувате значителни финансови ресурси. Не пренебрегвайте сигналите, които тялото ви дава, в този случай може да избегнете сериозните последствия от необмислените си решения и начина на живот като цяло. Ако все още не сте се отказали от вредните навици, сега е моментът да го направите. 

  • Риби. От една страна, с много неща ще успеете да се справите с лекота, както в личните отношения, така и в професионален план, а от друга, може да стигнете до състояние на вътрешно напрежение и депресия. Обърнете внимание на вътрешните си усещания, може би източникът на недоволство и напрежение изобщо не е там, където го търсите. През месеца са доста вероятни кавги, както при семейните, така и при влюбените. Вината преди всичко ще бъде ваша, в резултат на демонстрираната непримиримост и упоритост. През октомври събитията няма да се развиват толкова динамично, колкото ви се иска. Въпреки че ще успеете да се справите с много неща с лекота, това може да послужи като източник на влошаване на комуникацията с колегите. Обличайте се според времето, избягвайте преохлаждане и не забравяйте да правите всичко с мярка.

 

Ефектът на естествените камъни върху зодиакалните знаци често се свързва с концепцията за рождените камъни и вярата в метафизичните свойства на скъпоценните камъни.  Смята се, че различните камъни оказват влияние върху зодиакалните знаци и подобряват и балансират енергиите, свързани с тези знаци. 

 

Поръчайте вашата Зодиакална гривна от естествени камъни тук!

 

 

0
Ето 5 Положителни черти на зодия Везни
Ето какво трябва да знаете, ако имате Везни в обкр...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Вторник, 07 Май 2024

ОЩЕ ОТ МАГАЗИНА

магнитни гривни от волфрам
магнитни гривни от титан
магнитни гривни за жени
магнитни гривни за мъже
гривни за зодиите
гривни за чакрите
Колиета за чакрите
при болки и схващания
продукти против хъркане
продукти за масажи
продукти за отслабване
Подаръчни торбички
Как се скъсяват и удължават магнитните гривни?
Как се закопчават и разкопчават магнитните гривни
полезни статии от блога
Често Задавани Въпроси за магнитните гривни и тяхното действие
Ела на място в офиса ни и избери своята магнитна гривна!
Тествай безплатно в офиса ни в Пловдив LR продукти за здраве и красота
Пълен тест на здравословното състояние чрез биорезонансна диагностика
Мнения от нашите клиенти за действието на магнитните гривни

ГРАБНИ 10% ОТСТЪПКА

Абонирай се за нашия бюлетин, и ще получиш код за 10% отстъпка! Очакват те още много изненади :)

Абонирай се за нашия бюлетин, и ще получиш код за 10% отстъпка! Очакват те още много изненади :)

Свържете се с нас

© 2011-2024 Магнитни гривни за високо кръвно. All Rights Reserved.
Designed by SiteBG
We use cookies

Ние използваме бисквитки на нашия уебсайт. Някои от тях са от съществено значение за функционирането на сайта, докато други ни помагат да подобрим този сайт и потребителското изживяване (бисквитки за проследяване). Можете сами да решите дали искате да разрешите бисквитки или не. Моля, имайте предвид, че ако ги отхвърлите, може да не успеете да използвате всички функции на сайта.