fbpx

БЛОГ

Как да изберем правилния за нас камък?

Как да изберем правилния за нас камък?

Всеки камък носи своя собствена уникална енергия и може да ни помогне в даден момент.

Най-добрия начин за избор на правилния камък е да използваме интуицията си. Случвало ли ви се е да гледате някое бижу или камък и мистериозно да сте привлечени към него? Това е сигнал, че имате нужда точно от този камък. 

Съществуват различни минерали, отговарящи за въздействието върху всеки енергиен център. Те стимулират съответните енергийни центрове, а сумарно въздействат благоприятно на всички органи и жлези, подобрявайки общото благосъстояние на организма. Цветовете на камъните също се свързват с цветовете на чакрите и макар и с различна енергия могат да се сложат в една група като въздействие.

 

Ето някои от тях:

  • Жълтите камъни се свързват се с чакрата на слънчевия сплит и коремната област (Манипура). Имат мека и успокояваща енергия. Те стимулират движението и умствената осъзнатост. Използват се за повишаване на умствената памет и умението да вземаме решения.

  • Оранжевите камъни се използват за повишаване на личната сила и са полезни за хора, които имат нужда от повече самоувереност. Носете или сложете оранжев камък в дома си, за да повишите креативността си, способността да се приспособявате кум промените и бързината на ума ви.

  • Червените камъни отговарят за първа чакра (Муладхара), заземяват и защитават. Tе ни помагат да се стабилизираме и да продължим напред. Носете червени камъни, за да стимулирате жизненост и енергия.

  • Черните камъни имат заземяваща енергия и са силни енергийни защитници. Всеки камък в който има черни пръски има и защитно действие от негативни влияния. Свързват се с първа чакра (Муладхара).

  • Розовите камъни се свързват със сърдечната чакра (Анахата), привличат любов, помагат ни да излекуваме нараненото си сърце. Подходящи са за носене, когато почувстваме нужда от любов.

  • Зелените камъни пък ни помагат да привличаме късмет, за увеличаване на финансите и ни носят радост.

  • Светлосините камъни се свързват с гърлената чакра (Вишудха). Помагат ни да сме красноречиви. Имат нежна енергия, свързват се с елемента Вода, който балансира и успокоява.

  • Тъмносините и лилави камъни се свързват се с третото око, очи, уши и мозък. Помагат ни да успокоим мислите си и да свалим ненужното напрежение.

  • Прозрачните и белите камъни се свързват с аурата и последната ни чакра в която има всички цветове (Сахасрара). За това те са балансиращи камъни, които ни хармонизират и успокояват. Водят се емоционални лечители и помагат за всички чакри.

 

За да изпитате ползите от бижутата от естествени камъни за балансиране на чакрите, ви препоръчваме да изберете камъни, които отговарят на вашите лични намерения и нужди. Помислете за специфичните качества, които искате да подобрите в живота си, и изберете бижута с камъни, свързани с тези качества.

 

Предлагаме огромно разнообразие от бижута с естествени камъни, които не само ще подчертаят стила ви, но и ще допринесат за цялостното ви благополучие!

 

Виж всички модели гривни от естествени камъни тук!

Виж всички модели колиета от естествени камъни тук!

 

 

1
Естествени камъни - символика и магични свойства
Какви Естествени камъни да носим според Зодията?

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Понеделник, 20 Май 2024

ОЩЕ ОТ МАГАЗИНА

магнитни гривни от волфрам
магнитни гривни от титан
магнитни гривни за жени
магнитни гривни за мъже
гривни за зодиите
гривни за чакрите
Колиета за чакрите
при болки и схващания
продукти против хъркане
продукти за масажи
продукти за отслабване
Подаръчни торбички
Как се скъсяват и удължават магнитните гривни?
Как се закопчават и разкопчават магнитните гривни
полезни статии от блога
Често Задавани Въпроси за магнитните гривни и тяхното действие
Ела на място в офиса ни и избери своята магнитна гривна!
Тествай безплатно в офиса ни в Пловдив LR продукти за здраве и красота
Пълен тест на здравословното състояние чрез биорезонансна диагностика
Мнения от нашите клиенти за действието на магнитните гривни

ГРАБНИ 10% ОТСТЪПКА

Абонирай се за нашия бюлетин, и ще получиш код за 10% отстъпка! Очакват те още много изненади :)

Абонирай се за нашия бюлетин, и ще получиш код за 10% отстъпка! Очакват те още много изненади :)

Свържете се с нас

© 2011-2024 Магнитни гривни за високо кръвно. All Rights Reserved.
Designed by SiteBG